Strammer Logo
Menu
HBA-conferentie: Veerkracht in het zakenleven – belangrijke factor voor persoonlijk en teamsucces

HBA-conferentie: Veerkracht in het zakenleven – belangrijke factor voor persoonlijk en teamsucces

Kris Perquy, Executive Coach bij STRAMMER, gaf zijn kijk op een van de belangrijkste onderwerpen voor mensen in leidinggevende functies: Veerkracht.

Mensen in leidinggevende functies staan onder druk en worden dagelijks geconfronteerd met veel stress, en veerkracht schijnt het middel bij uitstek te zijn om de individuele en teamprestatie te verbeteren tijdens stressvolle periodes. Veerkrachtmanagement is erop gericht om voor voldoende optimisme te zorgen en om het hele team, inclusief uzelf, te helpen om de zware werklast uit te balanceren met effectieve herstelstrategieën.

Kris gaf een overzicht van de nieuwste wetenschappelijke feiten over veerkracht (bijv. hoe je de zogenaamde generosity burnout kunt vermijden) en gaf tips over het verbeteren van veerkracht als leidinggevend persoon.

De op 6 april gehouden HBA-conferentie gaf de aanwezigen gelegenheid om hun ervaringen met elkaar te delen en heeft tot diepgaande discussies geleid – over veerkracht, maar ook over andere onderwerpen, zoals bijvoorbeeld de genderkloof en de rol van vrouwen in het zakenleven.

Het evenement werd georganiseerd in samenwerking met de Healthcare Businesswomen’s Association (HBA) en IMS/Quintiles in Frankfurt, Duitsland. Kris Perquy en Strammer zijn trots op hun samenwerking met HBA en willen deze samenwerking in de nabije toekomst verder versterken.

Klik voor meer informatie over de conferentie op deze link: https://my.hbanet.org/MyHBA/EventDetails.aspx?MeetingID=D98DBE60-DAFE-E611-9967-0050569C00A7

en_USEnglish