Strammer Logo
Menu

Zij komen het team vervoegen

STRAMMER kondigt met trots de komst aan van twee nieuwe talenten die ons team in de Benelux en Duitstalig Europa (DACH) komen vervoegen. Dankzij hun omvangrijke expertise en uitgebreide ervaring hebben zij alle troeven in huis om onze strategie te ontwikkelen en concreet uit te voeren.

Axel Klimek

Axel Klimek email3 Lien Linkedin

Axel is Senior Management Consultant en richt zich op de ontwikkeling en transformatie binnen bedrijven. Daarnaast is hij een coach met meer dan 30 jaar ervaring.

Tijdens zijn uitgebreide loopbaan coachte hij verschillende teams en gaf hij opleidingen in presteren en leiderschap.

Hij is gespecialiseerd in bedrijven bijstaan die de uitdagingen van een veranderende markt het hoofd moeten bieden. Dit doet hij door oplossingen aan te reiken zoals individuele en gezamenlijke coaching om zo in de juiste mindset te komen.

Axel publiceerde enkele artikels over transformatie en de coachingcultuur en is samen met Alan AtKisson medeauteur van « Parachuting Cats into Borneo – and other stories from the Change Café ».

Wij zijn erg blij om iemand zoals Axel in ons team te hebben als Senior

Management Consultant en Coach.

Kieran Chart

Kieran Chart  email3 Lien Linkedin

Kieran werkte de afgelopen vijf jaar als consultant in de recruitmentsector voor life sciences.

Daarvoor was hij actief als medisch-wetenschappelijk vertegenwoordiger (Medical Science Liaisons), als VP Algemeen Directeur Veiligheid van geneesmiddelen – Medisch Directeur Duitsland en als Medisch directeur-generaal in biofarmaceutische bedrijven. Terwijl hij zich opwerkte van een MSL-functie tot een VP-functie ontpopte Kieran zich tot een expert op dit gebied.

Vandaag focust hij op de EMEA regio (Europa, Midden-Oosten en Afrika), en dan vooral op de DACH-regio (Duitstalig Europa). Hij kent de uitdagingen van de globalisering en is een expert in intercultureel management, aangezien hij de wereld heeft afgereisd voor hij in de recruitmentsector stapte.

Kieran is een autochtone Brit die in Duitsland woont en werkt.

Wij geloven sterk dat Kieran STRAMMER zal helpen om onze business in de DACH-regio uit te breiden.

Wij heten welkom in het team!

es_ESSpanish